vwo | havo | vmbo-t

11F in Zuid-Limburg

11F in Zuid-Limburg

Mentor Frank is met zijn klas 11F in het mooie – en qua temperatuur dezer dagen ronduit exotische – Zuid-Limburg. Het landschap is prachtig, er is onderweg van alles te zien en de hellingen blijken af en toe verrassend steil… En dan heeft ook de binnenkant van de heuvels nog eens onvermoede schatten te herbergen…

Inspiratie item 01

Vorige week hebben we op school samen met professionals gewerkt aan een heel mooi groot speciaal project. Drie dagen ;angen gingen we naar … Rehendaecum voluptae il id eate sam aut prem reptium dem aut omnissit laborepra dolorum fugit, coneturi doluptatest eturita nienim asitamusant et omniminvenet rem esto volorerest ommolor eceperferio odi ommo magnia aut qui dis sandescimust alitem fugit, tem qui beraeri aut eos rerior rem nonetur moluptatquis eturero expercia quo quis aut alibus, tem nim lit aut dunt. naar