vwo | havo | vmbo-t

SE-trainingen

Tijdens schooljaar 2021-2022 zijn er in het kader van het Nationaal Plan Onderwijs en in samenwerking met AthenaSchool SE-trainingen op school georganiseerd. Deze trainingen werden gegeven voorafgaand aan de SE-week en waren bedoeld om de corona-achterstanden te beperken of te voorkomen. Leerlingen konden zich hiermee goed voorbereiden op een SE. De trainingen zijn goed bevallen en we kunnen ze dit jaar wederom aanbieden. Erg fijn!

Kun je wat extra hulp gebruiken, ga je voor die 10 of wil je je achterstand wegwerken? De schoolexamentraining bereidt jou goed voor op je SE. Er wordt geoefend aan de hand van duidelijke stappenplannenvoorbeelden en oude examenvragen. Je ontvangt ook een opdrachtenblad met oefenopgaven.

Waar en wanneer vinden de SE-trainingen plaats?
De SE-trainingen voor het vmbo en de voorexamenklassen hebben al plaatsgevonden. De SE-trainingen voor de examenklassen havo en vwo vinden plaats op zaterdag 12 en zondag 13 november.
De trainingen worden gegeven door ervaren trainers van AthenaSchool. Elke training duurt 4 uur: van 9:00 tot 13:00 of van 13:30 tot 17:30.

Voor welke vakken zijn er SE-trainingen?
Er zijn SE-trainingen voor Nederlands, Engels, Duits, Frans, natuurkunde, scheikunde, Nask 1, Nask 2, biologie, wiskunde voor het vmbo, wiskunde A, wiskunde B, economie, geschiedenis en aardrijkskunde.

Rooster van de trainingen
Hier vind je het rooster van de trainingen op 12 en 13 november. Check de data en tijdstippen en zet ze meteen in je agenda!

Hoe meld je je aan?
Voor de trainingen voor het vmbo en de voorexamenklassen havo en vwo kon je je aanmelden tot en met 21 oktober.
Voor de trainingen voor de examenklassen havo en vwo was dat tot en met 30 oktober.

Voorafgaand aan de volgende SE-week kun je je weer aanmelden via de site van Athena. Klik hier voor het ‘stappenplan inschrijven SE-training ARH’.

Let op: je kunt je voor maximaal twee SE-trainingen opgeven. Schrijf je niet in voor twee trainingen op dezelfde tijd.

Heb je vragen over de SE-trainingen? Stuur dan een mailtje naar arh@athenaschool.nl.