vwo | havo | vmbo-t

SE-trainingen

Tijdens schooljaar 2021-2022 zijn er in het kader van het Nationaal Plan Onderwijs en in samenwerking met AthenaSchool SE-trainingen op school georganiseerd. Deze trainingen werden gegeven voorafgaand aan de SE-week en waren bedoeld om de corona-achterstanden te beperken of te voorkomen. Leerlingen konden zich hiermee goed voorbereiden op een SE. De trainingen zijn goed bevallen en we kunnen ze dit jaar wederom aanbieden. Erg fijn!

Kun je wat extra hulp gebruiken, ga je voor die 10 of wil je je achterstand wegwerken? De schoolexamentraining bereidt jou goed voor op je SE. Er wordt geoefend aan de hand van duidelijke stappenplannenvoorbeelden en oude examenvragen. Je ontvangt ook een opdrachtenblad met oefenopgaven.

SE-week voor-examenklassen

Op dinsdag 30 mei 2023 begint de derde SE-week voor de voor-examenklassen. In samenwerking met AthenaSchool organiseren we op zaterdag 20 en zondag 21 mei SE-trainingen voor deze klassen (9 vmbo, 10havo/11havo4 en 11 vwo).
Inschrijven kan tot en met woensdag 26 april 2023.

Hier vind je de aanmeldprocedure en het rooster voor de SE-trainingen van 9 vmbo

Hier vind je de aanmeldprocedure en het rooster voor de SE-trainingen van 10 havo en 11havo4.

Hier vind je de aanmeldprocedure en het rooster voor de SE-trainingen voor 11 vwo
Let op: je kunt je voor maximaal twee SE-trainingen opgeven. Schrijf je niet in voor twee trainingen op dezelfde tijd. Wil je een derde training volgen? Neem dan contact op met Jorinde: j.coltof@arh.nl. Indien er plek is bij een training is dit mogelijk.

Heb je vragen over de inhoud van de SE-trainingen? Stuur dan een mailtje naar arh@athenaschool.nl.