vwo | havo | vmbo-t

SE-trainingen

Tijdens schooljaar 2021-2022 zijn er in het kader van het Nationaal Plan Onderwijs en in samenwerking met AthenaSchool SE-trainingen op school georganiseerd. Deze trainingen werden gegeven voorafgaand aan de SE-week en waren bedoeld om de corona-achterstanden te beperken of te voorkomen. Leerlingen konden zich hiermee goed voorbereiden op een SE. De trainingen zijn goed bevallen en we kunnen ze dit jaar wederom aanbieden. Erg fijn!

Kun je wat extra hulp gebruiken, ga je voor die 10 of wil je je achterstand wegwerken? De schoolexamentraining bereidt jou goed voor op je SE. Er wordt geoefend aan de hand van duidelijke stappenplannenvoorbeelden en oude examenvragen. Je ontvangt ook een opdrachtenblad met oefenopgaven.

SE-week examenklassen

Op 20 maart begint de derde SE-week voor de examenklassen. In samenwerking met AthenaSchool organiseren we op zaterdag 18 en zondag 19 maart SE-trainingen voor deze klassen (10 vmbo, 5 havo en 12 vwo). 

Inschrijven kan tot en met woensdag 22 februari.

Hier vind je de aanmeldprocedure en het rooster voor de SE-trainingen van de examenklassen van het vmbo.

Hier vind je de aanmeldprocedure en het rooster voor de SE-trainingen van de examenklassen van de havo.

Hier vind je de aanmeldprocedure en het rooster voor de SE-trainingen voor de examenklassen van het vwo.

Let op: je kunt je voor maximaal twee SE-trainingen opgeven. Schrijf je niet in voor twee trainingen op dezelfde tijd. Wil je een derde training volgen? Neem dan contact op met Jorinde: j.coltof@arh.nl. Indien er plek is bij een training is dit mogelijk.

Heb je vragen over de SE-trainingen? Stuur dan een mailtje naar arh@athenaschool.nl.