vwo | havo | vmbo-t

Open huis

Open huis

We weten helaas nog niet hoe de coronamaatregelen er in de eerste maanden van 2022 gaan uitzien. Die maatregelen kunnen betekenen dat we onze activiteiten anders of op een ander moment moeten organiseren. Wil je direct op de hoogte worden gebracht van eventuele wijzigingen, vul dan het formulier in via onderstaande link. Twee belangrijke wijzigingen zijn alvast dat we de informatieavonden voor ouders op 25 en 26 januari online organiseren en dat we de open avond van vrijdag 28 januari annuleren. De open dag op zaterdag 29 januari gaat gelukkig wel door!

Hou mij op de hoogte >>

De Adriaan Roland Holstschool in Bergen is een school voor vwo, havo en vmbo-t. Wij bereiden je voor op de wereld van morgen. Daarom krijg je bij ons naast de normale lesstof ook de nodige sociale, creatieve en culturele ontwikkeling mee. Dat maakt je sterker en zelfbewuster.

Kom kennismaken!
Open dag: zaterdag 29 januari 9:30-14.00 uur
We zijn erg blij dat we leerlingen van groep 8 en klas 6 gewoon op school mogen ontvangen. We verzoeken u zich hiervoor van tevoren aan te melden via Aanmelden open dag zaterdag 29 januari We heten u en uw kind zaterdag graag van harte welkom in onze prachtige tuin aan de achterzijde van de school.

Ook kun je altijd onze speciale online open dag-pagina bekijken. Maak zo alvast kennis met onze sfeer, onze leerlingen en onze docenten. Ook vind je daar een virtuele rondleiding door ons mooie schoolgebouw.