vwo | havo | vmbo-t

Open huis

Open huis

Kom kijken en beleven!

Op ARH Bergen bereiden we je voor op de wereld van morgen. De wereld die jij mee gaat vormgeven. Daarom krijg je bij ons naast de normale lesstof ook de nodige sociale en culturele ontwikkeling mee. Dat maakt je sterker en zelfbewuster. Dat noemen we ‘leren én inspireren’. Ben jij op zoek naar goed voortgezet onderwijs (vwo, havo of vmbo-t) met een plus? Kom dan vooral even kijken.

Twee data
Vrijdag 28 januari 17.00-20.00 uur
Zaterdag 29 januari 10.00-14.00 uur

Op zaterdag pakken we het vanouds groots aan. Alle docenten zijn aanwezig, er zijn heel wat demonstraties en je kunt aan van alles meedoen. Dit is een bruisende open dag met inlooplessen en heel wat leuke activiteiten (pizza’s bakken!) Dat wil je niet missen…

Het open huis op vrijdag is kleiner opgezet. Dit is waarschijnlijk een betere gelegenheid om in gesprek te gaan met docenten of afdelingsleiders. We verwachten dat het dan rustiger is, maar dat is natuurlijk mede afhankelijk van het aantal bezoekers.

Ook kun je altijd onze speciale online open dag-pagina bekijken. Maak zo alvast kennis met onze sfeer, onze leerlingen en onze docenten. Ook vind je daar een virtuele rondleiding door ons mooie schoolgebouw.