vwo | havo | vmbo-t

Magister studiewijzers

Magister studiewijzers

Er is al een structuur ingericht waarin alle docenten en leerlingen al zijn gekoppeld aan de juiste studiewijzers. Het enige wat jij nog moet doen is de studiewijzer inrichten. Dit doe je op de volgende manier.

Open Magister en ga naar de ELO en klik studiewijzers aan.

Vervolgens zie je alle studiewijzers staan die aan jou zijn gekoppeld. Klik de studiewijzer aan waarmee je wilt gaan werken.

Je ziet nu onderdelen van de studiewijzer. Je kunt zelf nieuwe onderdelen toevoegen en deze een naam geven. Dit doe je door op toevoegen te klikken.

Als je op toevoegen klikt, krijg je onderstaand scherm te zien. Bij algemeen zie je de titel van het onderdeel, deze kun je wijzigen. Let er op dat je bij dit kopje het vinkje aanzet ‘Beschikbaar voor leerlingen’. Als je dit vinkje niet aanzet, zien leerlingen het onderdeel niet.

Onder het tabje Inhoud kun je informatie typen over het onderdeel dat je toevoegt en kun je bronnen selecteren die bij dit onderdeel horen. Deze bronnen kun je kiezen uit je eigen bestanden op de computer, hiervoor klik je op bijlage toevoegen of je kunt bronnen gebruiken die je heb toegevoegd in Magister, hiervoor kijk je bij bronnen rechts op het scherm. Als je klaar bent, druk je op voltooien en is het onderdeel toegevoegd aan de studiewijzer.