vwo | havo | vmbo-t

Informatie groep 8 / klas 6

Informatie groep 8 / klas 6

We weten helaas nog niet hoe de coronamaatregelen er in de eerste maanden van 2022 gaan uitzien. Die maatregelen kunnen betekenen dat we onze activiteiten anders of op een ander moment moeten organiseren. Wil je direct op de hoogte worden gebracht van eventuele wijzigingen, vul dan het formulier in via onderstaande link. Twee belangrijke wijzigingen zijn alvast dat we de informatieavonden voor ouders op 25 en 26 januari online organiseren en dat we de open avond van vrijdag 28 januari annuleren. De open dag op zaterdag 29 januari gaat gelukkig wel door.

Hou mij op de hoogte >>

De Adriaan Roland Holstschool in Bergen is een school voor vwo, havo en vmbo-t. Wij bereiden je voor op de wereld van morgen. Daarom krijg je bij ons naast de normale lesstof ook de nodige sociale, creatieve en culturele ontwikkeling mee. Dat maakt je sterker en zelfbewuster.

Kom kennismaken!

Open dag: zaterdag 29 januari 9.30-14.00 uur

We zijn erg blij dat we leerlingen van groep 8 en klas 6 gewoon op school mogen ontvangen. We verzoeken u zich hiervoor van tevoren aan te melden via Aanmelden open dag zaterdag 29 januari We heten u en uw kind zaterdag graag van harte welkom in onze prachtige tuin aan de achterzijde van de school.

Ook kun je altijd onze speciale online open dag-pagina bekijken. Maak zo alvast kennis met onze sfeer, onze leerlingen en onze docenten. Ook vind je daar een virtuele rondleiding door ons mooie schoolgebouw.

Informatieavond voor ouders

Op dinsdag 25 en woensdag 26 januari organiseren we van 19.30 tot 21.15 uur een online informatieavond voor ouders en verzorgers. Deze avonden bestaan uit twee delen: een algemeen deel (19.30-20.15 uur) en een deel waarin u vragen kunt stellen aan de afdelingsleiders van de brugklas, de mentoren en/of collega’s van het ondersteuningsteam (20.30-21.15 uur). Nog geen uitnodiging ontvangen terwijl u wel wilt deelnemen, geef dan hier aan dat u op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten: Hou mij op de hoogte >> – Adriaan Roland Holstschool (arh.nl). U ontvangt dan alsnog een uitnodiging. Het staat u vrij deel te nemen aan beide delen of slechts aan een van beide.

Proeflesmiddag én rondleiding
Voor kinderen uit groep 8/klas 6. Op dinsdag 8 februari en woensdag 9 februari, van 14.00 tot 16.00 uur. Schrijf je snel in.

U kunt ook een persoonlijke kennismakingsafspraak maken met onze teamleider Arno Raven. Hij is te bereiken via 072 589 72 19 of a.raven@arh.nl.

Aanmelden/inschrijven voor schooljaar 2022-2023

Informatie over de aanmeldprocedure

Onze brochure downloaden

Download hier onze brochure (pdf).