vwo | havo | vmbo-t

Informatie groep 8 / klas 6

Informatie groep 8 / klas 6

We weten helaas nog niet hoe de coronamaatregelen er in de eerste maanden van 2022 gaan uitzien. Die maatregelen kunnen betekenen dat we onze activiteiten anders of op een ander moment moeten organiseren. Wil je direct op de hoogte worden gebracht van eventuele wijzigingen, vul dan het formulier in via onderstaande link.

Hou mij op de hoogte >>

De Adriaan Roland Holstschool in Bergen is een school voor vwo, havo en vmbo-t. Wij bereiden je voor op de wereld van morgen. Daarom krijg je bij ons naast de normale lesstof ook de nodige sociale, creatieve en culturele ontwikkeling mee. Dat maakt je sterker en zelfbewuster.

Kom kennismaken!

Open huis
Vrijdag 28 januari 17.00-20.00 uur
Zaterdag 29 januari 10.00-14.00 uur

Op zaterdag pakken we het vanouds groots aan. Alle docenten zijn aanwezig, er zijn heel wat demonstraties en je kunt aan van alles meedoen. Dit is een bruisende open dag met inlooplessen en heel wat leuke activiteiten (pizza’s bakken!) Dat wil je niet missen…

Het open huis op vrijdag is kleiner opgezet. Dit is waarschijnlijk een betere gelegenheid om in gesprek te gaan met docenten of afdelingsleiders. We verwachten dat het dan rustiger is, maar dat is natuurlijk mede afhankelijk van het aantal bezoekers.

Ook kun je altijd onze speciale online open dag-pagina bekijken. Maak zo alvast kennis met onze sfeer, onze leerlingen en onze docenten. Ook vind je daar een virtuele rondleiding door ons mooie schoolgebouw.

Informatieavond voor ouders
Op 25 en 26 januari organiseren we een informatieavond voor ouders en verzorgers, van 19.30 tot 21.00 uur. Deze bijeenkomst kent twee delen: een algemeen deel (19.30-20.15 uur) en een tweede deel waarin u vragen kunt stellen aan de teamleiders van de brugklas (20.30-21.00 uur). Aanmelden is niet nodig. Het staat u vrij deel te nemen aan beide delen of slechts aan een van beide.

Proeflesmiddag én rondleiding
Voor kinderen uit groep 8/klas 6. Op dinsdag 8 februari en woensdag 9 februari, van 14.00 tot 16.00 uur. Schrijf je snel in.

U kunt ook een persoonlijke kennismakingsafspraak maken met onze teamleider Arno Raven. Hij is te bereiken via 072 589 72 19 of a.raven@arh.nl.

Aanmelden/inschrijven voor schooljaar 2022-2023

Informatie over de aanmeldprocedure

Onze brochure downloaden

Download hier onze brochure (pdf).